Skip to content


Józsi bácsi hite

Szerző: mememellen - 2010.06.23. 07:52

Bookmark and Share

Egy késő tavaszi napon a mélyen vallásos Józsi bácsi és Marika néni felkerekedett, hogy kedvenc pártjuk kétharmados győzelmét egy wellness hétvégével ünnepeljék meg. Sajnos, az ördög a magyar narancsfák alatt sem alszik, így beütött a krach.
 
Az álomvíkend második napján történt főhősünk az egyik medence szélén lubickolt, amikor váratlanul egy – a falból kiömlő- vízsugár nagy erővel nyakon vágta. Sebaj, Józsi bácsi kemény legény, nem esett össze. Ám félórával később mégis megijedt: az egyik szeme világa hirtelen elsötétült. A feleség azonnal hívta a mentőket, irány a kórház. Sajnos, hiába a megannyi vizsgálat az ottani kórház orvosai nem jutottak közelebb a megoldáshoz.
 
Az idejekorán félbeszakadt üdülésről hazatérve felkeresték városuk fehérköpenyeseit is, de eleddig ők sem tudtak semmi érdemlegessel szolgálni. Jelen pillanatban Józsi bácsiéknak az ünnepléssel egybekötött félvakság úgy 100-150 ezer forintjukban van már, de azért bizakodnak. Hívő emberként minden vasárnap elmennek a templomba, s imádkoznak a magyarok Istenéhez, hogy ugyan már, könyörüljön meg rajta! Én nem értem, hogy történelmünk ura miért nem hallgatja meg ezt a szegény öreget. Egyszer volt szerencsém a templomban látni, akkor, a mi atyánk kezdetekor úgy rogyott térde, hogy padsor majdnem kidőlt a helyéről.
 
Nem tudom, hogy Józsi bácsi még most is szentül hiszi-e, hogy jó helyre húzta az x-et, hiszen a konkrétumok nélküli program eddig még nem sokban járult hozzá a gyógyulásához. Mindenestre, ha hite a pártban meg is inogna, Istenben talán sosem, így előbb-utóbb elfogadná, hogy mostantól csak félszemmel csodálhatja Marika nénit.

Címkék: fidesz vallás hit egészségügy fiktív

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr82097375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása