Skip to content


A blog olvasottságáról - megvan a félmilliomodik olvasó

Szerző: bogancs - 2010.06.24. 12:12

Bookmark and Share

A tegnapi napon blogunk olvasottsága átlépte a félmilliót. Köszönjük olvasóinknak a bizalmat és a bejegyzéseinkhez fűzött kommenteket.

Nyugodtan kimondhatjuk, hogy blogunk 2008 decemberi elindítása óta hónapról-hónapra dinamikusan fejlődik, és a 2010-es nyári időszakban az eddigi adatok alapján valószínűleg jóval túllépjük a százezres olvasottságot. Állandó publikálóink, Slanger, Droli, bogancs , mellen, daniferi, Arivistus, Évikati, nap mint nap megjelennek különböző témájú írásaikkal. Nagyon aktívak vagyunk az aktuális politikai és gazdasági témákban, de nem nélkülözzük a humort, a magyarországi állapotokat tükröző, egyéni élményeinken alapuló szituációk, problémák bemutatását, a sporttémákat, az érdekességeket és időnként a pikáns témákat sem. További szerzőink időszakos jegyzeteikkel tovább színesítik blogunkat.

https://m.blog.hu/tu/tudtad/image/olv.JPG

Nagy sikernek örvend újonnan elindított vitanap sorozatunk, amikor is egy-egy aktuális témát több oldalról megvilágítva - ha az érthetőség úgy kívánja leegyszerűsítve - több posztban tárgyalunk meg az adott napon. Eddig valamennyi vitanapunk egy-két posztja felkerült az Index.hu címoldalára, így a szokásosnál is többen fejthették ki véleményüket az aktuális témával kapcsolatban. Valamennyi kommentet (a rendkívül kritikus hangvételűeket is) komolyan vesszük, és megpróbálunk legjobb tudásunk szerint reagálni rájuk. Úgy gondoljuk, hogy vitanapjaink a nagyszámú kommentnek is köszönhetően - amelyek jól kiegészítik a poszt mondanivalóját – egy nagyon jelentős, időnként elgondolkodtató információhalmazt hoznak létre az adott témában. Egy-egy vitanapunk anyaga nagy segítséget nyújthat az érdeklődőknek a témában történő véleményalkotásban, elmélyedésben. Vitanapjainkat blogunk főoldalán néhány nappal korábban elkezdjük kihirdetni, hogy minél többen tudomást szerezhessenek róla.

Folyamatosan nagy sikerrel fut vasárnapi kabaré sorozatunk, amelyben nyugodtan állíthatjuk, hogy az egyik legteljesebb gyűjteménye kezd kialakulni a ’80-as, ’90-es évek legsikeresebb kabaréjeleneteinek. Megtalálható itt a teljesség igénye nélkül Hofi Géza, Balázs Péter, a Markos-Nádas duó, Bodrogi Gyula, Körmendi János, Nagy Bandó András, Gálvölgyi János, Csala Zsuzsa, Maksa Zoltán és még sokan mások. A sorozat vasárnaponként újabb taggal bővül.

Kövesse figyelemmel blogunkat továbbra is, friss írásainkkal minden reggel hét óra körül jelentkezünk, olykor a nap folyamán további bejegyzéseket is megjelentetünk.

http://tudtad.blog.hu/


Címkék: blog olvasottság

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr802083772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.06.24. 12:38:56

Akinek esetleg kétségei lettek volna azzal kapcsolatban, milyen területen dolgozik Bogáncs, annak ebből az oszlopdiagramból biztosan lejön :-)))))))

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.06.24. 12:54:49

Ja, és amire nagyon büszke vagyok: eddig a fidesz.hu sokszor linkelt minket, de a nagy álmom az volt, hogy az mszp.hu-n is megjelenjünk. A statisztika szerint tegnap sikerült! Sajnos nem találom, pontosan hol, úgyhogy ha valaki megtalálja ott a linket, kérem, írja be ide a kommentekbe! :-)

Következő cél: linkeljen minket a kapcsolat.hu és a kurucinfó .-)))))

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.06.24. 12:59:16

@Droli: És persze az egymillió olvasó, még az idén! :-))

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.06.24. 13:05:57

@bogancs: Én megelégednék az egymillió oldalletöltéssel is! :-))) (Az oldalletöltés és az olvasó (látogató) között nagy különbség van! )

Vorg a Halhatatlan Báró 2010.06.24. 22:00:25

Örülök, hogy ez nektek ekkora örömet okoz! :)
Maradok :)

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.06.24. 22:02:45

@Vorg a Halhatatlan Báró: addig nem lehet teljes az életem, míg Gyurcsány nem linkel minket :-)

Horizont 2010.06.24. 22:42:31

Gratulálok nektek ez szép teljesítmény, csak így tovább!!!

mememellen 2010.06.25. 15:32:57

Köszönjük, igyekszünk! :)

süti beállítások módosítása