Skip to content


Az egyik szemem sír, a másik meg üveg

Szerző: Slanger - 2009.02.09. 09:08

Bookmark and Share

 

Az utóbbi néhány hónap erőszakos cselekményei folytán lincshangulathoz közeli állapot alakult ki Magyarországon. Rekordokat döntöget az országban a bankrablások száma, a személy elleni erőszakos cselekményekhez hasonlóan. Az i-re a pontot a szombaton leszúrt kézilabdás (ok) esete tette fel.
 
A kormány, ezen helyzetek kezelésére 2 milliárd forint plusz pénzt adott a rendőrség számára. Az, hogy ez az összeg mire elég, a fene tudja. Mindenesetre elég érdekesnek tartom az állami pénzek elosztását. Az Apeh munkatársai kaptak 16 milliárd forint jutalmat. A kormány cirka 7 milliárd forintért tervez bútorbeszerzést. A rendőrség pedig kap 2 milliárd forintot, amely az országban uralkodó helyzet megoldását hivatott szolgálni.
 
Elég furcsa ez a prioritás. A legkevesebb pénz megint arra jut, ami a legtöbb ember életét befolyásolja.

 

 


Címkék: furcsa

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr12931604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kogito 2009.02.09. 18:54:29

Ha a rendőrök kapták volna a 16 milliárdot, sokkal hamarabb kerülne üveg a síró szemed helyébe :)


süti beállítások módosítása