Skip to content


Sztárt csinálnak belőled

Szerző: Slanger - 2009.02.05. 06:54

Bookmark and Share

Ezt a posztot "Kislány" küldte nekünk. Lássuk.

 

Egy levelezős oktatási központ katalógusát böngészve akadtam a következőre:
 
Billentyűs hangszer
 
Egy eszközben az összes hangszer
 
A keyboard nem csak egy hangszer, hanem hangszerek kombinációja. Olyan sok lehetőséget kínál, hogy Ön saját maga képes lesz egy pop-együttest vagy egyéb zenekart megszólaltatni. A tanfolyam a hangszer összes lehetséges használatára megtanítja. A tanfolyamon való részvétel feltétele, hogy Ön rendelkezzen egy keyboard-dal. Nem szükséges, hogy ismerje a kottát, ezt könnyen megtanulhatja a gyakorlatból. A tanfolyamhoz valamennyi keyboard típus használható.
 
A használat elsajátítsa- lépésről lépésre
 
Ön a hangszer használatát először csak egy kézzel kezdi, együtt a CD-ről hallható zenével, míg másik keze a magnót kezeli. Később természetesen két kézzel fogja használni a keyboard-ot. Az első leckétől már melódiákat lesz képes játszani. Ezt a képességét minden leckében egyre több hanggal tudja majd fejleszteni, így egyre több dallamot tud majd képezni. Minden gyakorlatot, amit a füzetben tanul, élőben hallhatja a hangkazettáról. A gyakorlás intenzitásának csak az Ön ideje szabhat határt.
 
A leckék
 
A tanfolyam 12, két-két leckét tartalmazó füzetből áll. Minden füzethez egy CD is tartozik, amely a füzetekben található gyakorlatokat tartalmazza. Ha a lecke végén lévő házi feladatokat elküldi a központ javítótanárának, ő kijavítva, megjegyzéseket hozzáfűzve visszaküldi Önnek. A dalok legtöbbje jól ismert, híres zeneszám. A zenei repertoárban megtalálható, sok örökzöld sláger és más dalok. Ön képes lesz különféle partikon, rendezvényeken vagy akár saját együttesében ezeket előadni.
 
Mindezt kb. havi 3.000 Ft-ért 12 hónapon keresztül.
 
Ezek szerint 1 év alatt bárkiből billentyűs hangszer-virtuóz lehet. Nem is egy hangszeren, hanem azok kombinációján tud majd játszani a vállalkozó szellemű jelölt. Kb. 36.000 Ft-ért - megspórolva a zenetanár költségét – saját otthonában válhat sztárrá, hirdethetné a cég. Ehhez csak az kell, hogy gyakoroljon néhány órát. (A gyakorlást még sajnos nem lehet elhagyni. Milyen jó is lenne, azért biztos többen fizetnének újabb 36. 000 Ft-ot és akkor a Cd-t hallgatva tudnának zenélni.) A CD vagy kazetta slágereit bármikor elő tudjuk adni! Nem tudom, hogy mennyi pénzt lesznek hajlandóak egy partin, rendezvényen való „szereplésért” fizetni egy kombinált hangszeres produkcióért. Az együttes alakításáról nem is szólva… Hát, lehet, hogy újdonsült sztárjaink is így csinálják?! 
 

 


Címkék: oktatás tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr67922861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása