Skip to content


Kezedben a sorsod, avagy mit tanuljunk az ötödik napon?

Szerző: Slanger - 2009.02.06. 06:34

Bookmark and Share

 

Négy nap munka egy nap képzés!
 
Ismét egy kezdeményezés. Nem kommentálom. Inkább azt boncolgatnám, hogy az ötödik napon, vagyis az oktatási napon, mit lenne érdemes tanulni. Talán a levelező oktatás lenne a legmegfelelőbb. A vasutasok úgyis megint sztrájkolni akarnak, a benzin meg egyre csak drágul. Megnéztem, hogy milyen lehetőségek kínálkoznak számomra. A választásnál fontos szempont, hogy a szerzett tudás válság idején is bevételhez juttasson.
 
 
Grafológiai alapismeretek
 
A tanfolyam keretein belül az emberi lélek megismerésére invitáljuk Önt. Bízunk benne, hogy segítségünkkel kezében tarthatja majd a "lélek kulcsát", azaz egy megfelelő írásminta birtokában képes lesz felvázolni a vizsgált személy jellemvonásait!
 
Masszázs
 
Az ismeretek pontos elsajátításával lépésről lépésre haladva kellemesebbé teheti életét. Mindebben számíthat javítótanára segítségére, aki házi feladatait kijavítva visszaküldi Önnek. 
A tanfolyam érdekessége, hogy ingyenes online házi feladat is igényelhető a kurzushoz. Online masszírozni? Franc se tudja.
 
Virágkötészet
 
A virágkötészeti munka során fejlődni fog esztétikai érzéke, térlátása, arányérzete, színérzékelése. Az alapozó ismereteket követően konkrét kompozíciók elkészítését sajátíthatja el.
 
Gyermeklélektan
 
Tananyagunk megismerteti Önt a gyermek - fogantatásától kamaszkora végéig tartó - pszichés fejlődésével.
 
A gyermek fogantatáskori pszichés állapotának megismerése mindig is borzasztóan érdekelt. Mert mit is gondolhat a petesejt?
 
 
Pszichológia és önismeret
 
Ki izgul jobban egy vizsga előtt, ki a szerelmesebb egy kapcsolatban? El tudjuk-e előre dönteni, hogy jó lesz-e számunkra egy dolog, vagy sem? A pszichológia, magyarul lélektan - a lelki jelenségek tudománya - mindezekre a kérdésekre próbál választ adni.
 
Az online házi feladat itt is játszik. Tehát leírom, hogy milyen vagyok, a javítótanár -aki még csak nem is látott - meg kijavítva vissza küldi.
 
Asztrológiai alapismeretek
 
A kurzus végére Ön mindenféle előképzettség nélkül képes lesz elkészíteni horoszkópját. A mitológia mögött meghúzódva a jelek és a bolygók lenyűgöző kapcsolata felejthetetlenné teszi ezt a tanfolyamot.
Ennyi pénzért megnézem a horoszkópomat inkább a teletexten.
 
 
Társastánc
 
Levelező oktatás keretein belül társastáncot tanulni, egyedül. Érdekes. De itt hogyan javítják ki az általam beküldött házit?
 
Most akkor mit tanuljak péntekenként?
 
Várom a javaslatokat!

 


Címkék: oktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr25925142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Álmoselefánt 2009.02.06. 10:25:03

Talán olyasmit kéne tanulni amiből meg is lehet élni!?

süti beállítások módosítása