Skip to content


Le leszünk permetezve

Szerző: Slanger - 2009.03.11. 14:52

Bookmark and Share

 

Azt mondják, hülyék nélkül unalmas az élet. Ebben biztosan van némi igazság, de azért mindennek van határa.
 
Ezt a határt nem vette figyelembe Draskovics kapitány, a Bács-Kiskun megyei Magyar Gárda prominens személyisége, amikor új tagokat akart toborozni a gárda számára, Solton. Bizonyára láttátok már a videót, de ha mégsem, akkor nézzétek meg. Ilyen nyomingert ugyanis keresve sem talál az ember.
 
 


 

 
A látottakat nem is kommentálnám különösebben, hiszen a képek önmagukért beszélnek. A lényeg talán az, hogy a kapitány szerint vagy rabszolgák leszünk, vagy le fognak minket permetezni.
 
Sajnos a videóból nem derül ki, hogy Draskovics miben látja a probléma megoldását, pedig erre igazán kíváncsi lennék. A másik dolog ami érdekelne, hogy vajon ennek a rendkívüli előadásnak köszönhetően, hány új taggal bővült a gárdisták létszáma.

 

 


Címkék: hülye gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr9995206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása