Skip to content


Terrorveszély

Szerző: Droli - 2009.07.27. 16:21

Bookmark and Share

Mikor megírtam a Szenzáció! Orbán náci! című posztot, nem titkoltan azért tettem, hogy bemutassam, milyen hazugságokat fog kreálni a baloldal hatalmának megtartása érdekében. Nem kell messzire mennünk, a Teller-levélre még bizonyára mindenki emlékszik; de azt álmomban nem gondoltam volna, hogy az élet ilyen hamar igazolni fog. Draskovics bemutatója ugyanis nem volt semmi, most valljuk be így egymás között. Magyarországon terrorizmus van, melyet a nyilasnáci jobboldaliak csinálnak! - sugallja. Az egy dolog, hogy elmebeteg bizonyítéka villámgyorsan lelepleződött - ma már nem olyan egyszerű hamisítani, meg elkendőzni dolgokat, mert az internetnek köszönhetően szinte minden visszakereshető; az már egy másik dolog, hogy mit akart ezzel mondani! Terror? Harcolni kell ellene! A terror elleni harc rengeteg dolgot takarhat, az USA például erre hivatkozva építette ki hídfőállását az arab világban (Irak, Afganisztán), jelezve, hogy aki rakoncátlankodik az olaj közelében, azt bizony megbünteti! A terror szó egyfajta keresztes háborút jelent mostanában, mely felhatalmazza az ellene harcolót szinte bármilyen intézkedés bevezetésére.

Vajon milyen intézkedések lesznek itthon? Hogyan képzeli el miniszter úr a terror elleni harcot? Jönnek a házkutatások, letartóztatások, gyanúsítások? Például Orbán, Vona és a Magyarok Nyilai kapcsolata? Ne adj isten, be lehet vonni a körbe Retkest is, ha sokat pattog? Ha úgy alakulna, s a nép végre felébredne, s kimenne tüntetni a rengeteg pofátlanság ellen (csak pár az elmúlt néhány hétből: a BKV-s Dr. Szalainé több tízmilliós végkielégítése és fizetése, szakállamtitkár kinevezése a semmiből, vagy régi ismerős a Vagyonkezelő élén), akkor terrorveszélyre hivatkozva ezt be lehet tiltani? Be lehet vezetni a kijárási tilalmat, mert Draskovics akkor világosodik meg másodjára, s újabb bizonyítékával illusztrálja, hogy itten kérem terroristák a ténykedni akarnak? Esetleg el lehet halasztani a választásokat is a terrorcselekményektől való félelem miatt? Be lehet hívni idegen katonákat, hogy segítsenek megvédeni a rendet a terroristáktól? Volt már rá példa, pl. 1956; ott sem megszállásról volt szó, hanem a fasiszta ellenforradalmárok kiveréséről...

Paranoia lenne ez a részemről csupán? Hát...  gondoltátok volna, hogy egy miniszterelnök szűk körben bevallja, hogy a hatalom érdekében hazudott, ez kiszivárog, utána meg esze ágában sincs lemondani? Gondoltátok volna, hogy 1956 ötvenedik évfordulóján  a demokratikus Magyarországon a rendőrök ártatlan embereket fognak megverni, könnygázzal lefújni, majd fogdába vetni? A pofátlanság már óriási ebben az országban, s újabban már a látszatra sem adnak, az emberek ingerküszöbe meg nő. Ma lassan már bármit be lehet adni a lakosságnak. Bármit.

Például a választások elhalasztását terrorveszély miatt. Tudom, ez erős dolog, de volt már rá példa. Csak nehogy véletlenül igazam legyen.


Címkék: politika terror draskovics

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr121271636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gesa2 2009.07.27. 18:49:49

Mindenki tudja akit érint, hogy a hatalom nem végtelen és ezt most nem az időre értem.....habár felül a gálya............!

daniferi 2009.07.28. 07:50:51

Igen, ez a legszebb, hogy a terrorveszélyre hivatkozva elég sok dolgot megtehetnek...

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.07.29. 12:03:58

Kemény megfogalmazás, de markáns igazságtartalma van. Üdv fiúk.

süti beállítások módosítása