Skip to content


Napi fos (17. rész)

Szerző: Slanger - 2009.07.30. 17:16

Bookmark and Share

 

Molnár Csaba kitörési pontként tekint a turizmusra
 
Magyarország számára a turizmus lehet az egyik kitörési pont, ezért döntött úgy már évekkel ezelőtt a kormány, hogy a 2007–2013 közötti időszakban több mint 300 milliárd forintot különít el hazai és uniós forrásokból a turizmus fejlesztésére – mondta Molnár Csaba kancelláriaminiszter …
 
 
 
Úgy tűnik, hogy Molnár úr nem csak az energiaügyekhez, agráriumhoz, hanem a turizmushoz is ért. Az alábbi hír pedig biztosan, csak véletlenül kerülte el a figyelmét.
 
 
Egy 2010-től hatályos rendeletmódosítás megszüntetné a hagyományos disznóvágást. A falusi vendégasztal-szolgáltatókat ellehetetlenítené a kormány által 2010-től tervezett higiéniai nemzeti útmutató rendelet.
 
forrás: mandiner.hu
 

Nesze neked turizmus, meg vidékfejlesztés.

 

 

 


Címkék: molnár csabika napi fos

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr771278006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

talánegyszer 2009.08.01. 20:08:13

Nincs itt valami rendjén.Szerintem a termelő egységeket kell fejleszteni,hogy legyen mit az országnak eladnia.Legyen ipar,legyen mezőgazdaság,állattenyésztés.Természetesen egy egészséges turizmust is segíteni kell.

süti beállítások módosítása