Skip to content


Ivád ismét belendül

Szerző: Slanger - 2009.08.10. 07:10

Bookmark and Share

Ivád egy Heves megyei kistelepülés. Mindössze 400-an lakják. Az Ivádiak nevéhez fűződik a "Zászlóból játszóteret akció", az eladó utcanevek és a segélyért közmunkát program elindítása. Legújabb projektjük, a Batyus Galopp.

 

A Batyus Galopp a Nemzeti Vágta őrült változata. Azon településeknek rendezzük meg, akik akár anyagi helyzetük miatt, akár más okból nem tudtak a Vágtában részt venni, vagy akik ott is részt vettek, de nem szeretnének kihagyni egy ilyen bolondozást sem.
 
 
Bármivel lehet nevezni, ami nem közlekedési eszköz. Nincsenek kategóriák, tehát a tyúk a tehénnel, de még a madzagon húzott porszívóval is versenyezhet. A lényeg a jó hangulat, a móka és a humor.
 
Fődíj az Ivádi Szent Grál (Gyalog Galopp után szabadon). Nevezési díj is van, de mértéke ugyancsak a humor kategóriájába tartozik. A településeknek lakosságarányosan kell fizetniük, mégpedig lakosonként 1 forintot.
 
Mivel a nevezési időszak még nem zárult le, arra gondoltam, hogy tippeket kellene adnunk néhány magyarországi településnek, hogy mivel induljanak a megmérettetésen. Praktikusan minden település csapatát, a polgármesternek kellene vezetnie.
 
Budapest: A fővárost Demszky Gábornak kellene képviselnie a 4-es metró makettjával.
 
Fót: Természetesen Mádly Zsoltot javaslom, és mi mással indulhatna a versenyen, ha nem egy mikrofonnal.
 
Esztergomot képviselje Meggyes Tamás, aki egy zsinegen vontatott Hófehérke babával indulhatna.
 
Monok: Szepessy Zsolt, a hóna alatt a szociális kártya felnagyított másával.
 
Erzsébetváros: Hunvald György (ha addigra kiengedik) a lábára csatolt rablánccal.
 
Debrecen: Kósa Lajos polgármesternek kellene indulnia, saját szobrával a hátán.
 
 
Bár, ha "csak" azok a települések indulnak a versenyen, akik már eddig jelentkeztek, akkor sem lesz unalmas az augusztus 15.-én tartandó rendezvény. Tehát aki ráér, menjen és nézze meg az első Ivádi Batyus Galoppot!
 
 

 


Címkék: ivad

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr431296713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meggyes a hibás · http://meggyesahibas.blog.hu 2009.08.10. 22:41:36

Meggyes kezébe lehetne még egy pajszer? :)

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.08.11. 08:36:17

@Meggyes a hibás: tulajdonképpen miért ne. De akkor anyiban módosítsunk a dolgon, hogy Meggyes egy pajszerral kergesse Hófehérkét. Így megfelel? :)

2009.08.15. 23:11:21

hahaha, Demszkyt elnézném, ahogy befizet 2 millió forintot nevezési díjnak :D

süti beállítások módosítása