Skip to content


Magyar-Brazil barátság

Szerző: Slanger - 2009.08.17. 15:09

Bookmark and Share

Elismerésben részesítették a Massa életét megmentő orvosokat.

"A Hadtörténeti Intézet és Múzeum épületében rendezett hétfői ünnepségen jelen volt Szekeres Imre honvédelmi, Székely Tamás egészségügyi miniszter, Ricardo Leyser Goncalves, a brazil sportminisztérium államtitkára és Brazília nagykövete is."
 
Ennek most gondolom örülni kellene. Mármint annak, hogy ilyen nagy megtiszteltetés érte hazánk azon orvosait, akik megmentették a Forma-1-ben versenyző Massát. Félreértés ne essék, én is örülök, hogy sikeresen megmentették magyar orvosok egy ember életét. DE. Az már annyira nem tetszik, hogy akkora feneket kerítettek az ügynek, hogy még a honvédelmi-, és az egészségügyi miniszterek is megjelentek az ünnepségen. Vagyis ezzel sem lenne bajom, ha ugyanezt megtennék mondjuk olyan esetben is, amikor egy teljesen átlagos (magyar) ember életét mentik meg a dokik.
 
Az sem lenne baj, ha akkor is ilyen nagy lenne a miniszteri felhajtás, amikor botrány robban ki. Itt van például a nemrégiben felröppent hír, miszerint rákbetegeket küldtek el az Országos Onkológiai Intézetből, mert nem volt pénz a kezelésükre. Ilyen esetekben persze nagy a hallgatás, hiszen senki nem akarja elvinni a balhét. Na ezzel van tele a hócipő.

 

 

 


Címkék: magyarország egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr941315449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.08.17. 19:03:48

Ha Juli nénit mentik meg, mert valami huligánok jól megverték, az nem szenzáció, nem kitüntetés. Mennyit güriznek napról napra (itt most tegyük félre a hálapénzes cuccot), aztán jön egy világhíres fazon akit megmentenek és máris értékes emberek. Remek, addig is életeket mentettek, csak az nem érdekelt senkit.


Off:két órát aludtam a sziget miatt, szóval kéne valami vicces :)

Évikati 2009.08.17. 19:42:36

@Vorg a Halhatatlan Báró:
- Szerinted hány éves lehet a mamám? - kérdezi a feleség a férjétől.
- Drágám, én zenetanár vagyok, nem régész!

Ezt a viccet neked küldöm:-))

Évikati 2009.08.17. 19:45:16

Azt, hogy a magyar orvosoknak köszönetet mondtak a brazilok, nagyon helyeslem. Megérdemlik. De mi a fenét keres ott Szekeres I. és az eü.miniszterünk. Mintha az ő érdemük lenne, elfogadják és elvárják a dicsérő szavakat. Más tollával ékeskednek. Ízléstelen!

Daci 2009.08.17. 23:41:07

@Slanger: Imrüském nem iszik,TE!!!!Imrüske jászszülőföldű,keménytökű,katona aki sosem iszik amióta a vedelést feltalálták!!!Ja,és úgy lett honvédelmi miniszter,hogy egy percet sem volt semmilyen szinten katona,még sorkatona sem,mert eü-ileg alkalmatlan volt szegénykém!Amikor viszont a kormányalakításról volt szó akkor imrüs azt mondta:ÉN SZEKERES IMRE ÚTTÖRŐBECSÜLETSZAVAMRA ESKÜSZÖM,HOGY ÚGY TUDOK VEDELNI MINT EGY KATONATISZT!Ekkor fletó azt mondta/majd később gordonkánk is/JÓ ENNEK ÖRÜLŐK IMRÜSKÉM,LEGYÉL TE A HONVÉDELMI MINISZTEREM!!!

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.08.18. 09:02:18

@Évikati: Köszi Komolyan még nem hallottam, pedig lehet, hogy szakállas :D

@Slanger: Nem ihatok, szóval, egy dianás cukorkával vígasztalódtam :) Nincs hangom és izomlázam van, ennyi. Öregszem, hiába :D

süti beállítások módosítása