Skip to content


Ingyen hitel mindenkinek

Szerző: Slanger - 2009.11.10. 07:23

Bookmark and Share

Ha felcsapunk egy újságot, szinte biztosra vehető, hogy találunk benne valami hasonló hirdetést:

GYORS banki személyi hitel vállalkozóknak is, BAR lista nem akadály. Tel: 06 .. …. 
 
18 évtől személyi hitel. Végrehajtások kiváltása. Tel: ...
 
Aztán ott van az Internet. Elég beírni a keresőbe például azt, hogy "hitel kiváltás BAR lista", és már ontja is a gugli a találatokat. Megnéztem jó néhány ilyen oldalt, és mit ad isten, legtöbbször még a hitelező cég nevét sem találtam. Csupán egy mobilszám van feltüntetve, semmi más. Az ilyen helyről származó hiteleket ajánlatos nagyon gyorsan elfelejteni.
 
Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy rengetegen vannak akik végső elkeseredettségünkben bedőlnek ezeknek a legtöbbször kamu hirdetéseknek.
 
A másik nagy lózung az adósságrendező hitel. Persze elképzelhetőnek tartom, hogy ha körültekintően próbálja valaki átcsoportosítani a hiteleit, valamelyest jól is járhat, de azért senki ne higgye azt, hogy ha felvett 10 milliót, abból majd csak 8-at kell vissza fizetni. Közhely ugyan, de nagy igazság, hogy mindig a bank jár jól. Ez nem is képezheti vita tárgyát. Az adósságrendező hitelről egyébként a pszáf honlapján ezt találtam:
 
Az adósságrendező hitel felvételével az ügyfél egyszerre válthatja ki és alakíthatja egyetlen hitellé különböző fennálló tartozásait. Előfordulhat, hogy ezáltal kedvezőbb feltételeket érhet el, illetve a fizetendő havi törlesztő részlete alacsonyabb lesz, mint a fennálló tartozásáé.
 
Az mondjuk még hozzá tartozik az igazsághoz, hogy ha a havi törlesztő részlet alacsonyabb lesz, akkor a futamidő növekszik. Tudjátok, a bank nem hülye.
 
Tehát előfordulhat, hogy kedvezőbb feltételeket érhetsz el, de ez közel sem biztos. Egyébként itt van egy link segítségnek (itt meg egy másik), ahol meg lehet nézni, hogy adott cég foglalkozhat e egyáltalán hitelezéssel. Mielőtt valaki beleugrik valami kecsegtető ajánlatba, nem árt tájékozódni, nehogy a bedőlt hitelesek számát gyarapítsátok. Magának a hitelező cégnek pedig itt lehet utána nézni. A témával foglalkozott egyébként a vasárnapi napló is.
 
Közérdekű közlemény rovatunkat láttátok.
 
 
 

 


Címkék: hitel átverés

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr721513258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.11.10. 08:44:24

Soha nem lesz saját otthonom. A hitelek rémesek. A bankok genyák.
Sajnálom azokat, akik nagyon megjárják, esetleg már uzsorások az életüket fenyegetik.
Fos a helyzet.

rusty 2009.11.11. 08:54:18

Az adósságrendező hitelről Kovács András Péter mondta meg a frankót:

- Te! Figyelj már! Itt van ez a talicska föld. Mit csináljunk vele?
- Ássunk neki egy gödröt!

süti beállítások módosítása