Skip to content


BKV - online összeállítás havi félmillióért...

Szerző: Droli - 2009.12.07. 07:45

Bookmark and Share

Tegnap mikulás volt, de azt hiszem, a politikai közéletünk puttonya és minden egyéb testrésze a BKV-val van tele – megint. Azt, hogy a BKV olyan korrupt, hogy azt elképzelni sem lehet, eddig is tudtuk, de hogy egyenesen a jogi igazgató bukjon le, aki minden bizonnyal megkapja az amúgy is zsíros fizetését (a HR igazgató kap 1,2 millió alapot), az már pikánssá teszi a történetet. Mindenesetre így már érthető, miért köt a BKV ilyen hülye szerződéseket.

Tessék, lehet szemezgetni belőle, van itt egy rakat ügyvédi iroda, tanteremüzemeltetés ötmillióért, nekem nagyon tetszik a 11 db szőnyeg tisztítása és kiszállítása 660.000 Ft-ért, de ami igazán megfogott, az a „Naprakész elnevezésű internetes, online hírfigyelő szolgáltatás folyamatos szervezése és üzemeltetése” 504.000 Ft/hó-ért. A szerencsés cég pedig a Montana Zrt., aki határozatlan ideig láthatja el ezt a feladatot (szerződés száma: 14/K-28/2008).

Félmilla havonta. Ezért. Gondolom, szépen összeválogatják a BKV-ról szóló híreket, csinálnak belőle egy összeállítást, és havonta számláznak. Vannak a neten nagyon jó hírfigyelő oldalak, melyek ezen ár töredékéért összegyűjtik az összes hírt, amiben a BKV szerepel, de ez most mindegy. Sőt, szerintem találnánk olyan embert Magyarországon bőven, aki vállalná, hogy elvégzi ezt a feladatot az 504.000 Ft-nak a feléért is. Mellékesen megjegyzem, hogy van egy ismerősöm, aki igazgatói titkárként dolgozik egy elég nagy multinál, de neki ez a munkakörének csak egy része, és kb. napi 1-2 órája megy rá.

Kedves Montana Zrt.! Gondolom, most ez az írás is bekerül az összeállításba, hiszen minden bizonnyal alapos munkát végeznek; szóval akkor ezúton szeretném üzenni a BKV-nak, hogy kapják be! Köszönöm.

 


Címkék: bkv botrány pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr901578856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.12.07. 11:32:30

Azt hiszem rajtuk kívül senki nem keres havi félmillió forintot guglizással. Bzdmg

lótumfaktum 2009.12.08. 18:48:09

Ha valakinek volna rá ideje ,és őssze szedné a direktszétszort tanácsadói cégeket-összegeket-borzalom fél budapest rácsmögött lehetne
200eu-us ügyvédi díjstb...
De a combinók karbantartása is közel 7 milió EU -ró ''''!!!!!!!!!!!!garanciálisak!!!!!
olajat cserélnek benne?vagy áramot?

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.12.09. 20:41:00

... és feljelentették ezt a céget (is)! :-)

süti beállítások módosítása