Skip to content


Szerzőtársakat keresünk!

Szerző: Droli - 2010.02.16. 12:10

Bookmark and Share

Kedves olvasók! Én is a közepébe vágok, mint anno Slanger kolléga: szerzőtársakat keresünk!

 

A Tudtad blog az indulás óta „nyitott” blogként működik, ami azt jelenti, hogy nagyon szívesen várjuk és leközöljük bárkinek az írását. Ez az írás szólhat bármiről, ezen a blogon nincsenek kötöttségek: lehet akár publicisztika, vélemény egy hírhez, kritika, vagy akár egy saját élmény megírása is. Blogunk politikai szempontból független, „szidtuk” itt már majdnem az összes parlamenti- és nem parlamenti pártot :-)

 

Slanger – reményeim szerint csak ideiglenes - kiszállásával azonban nehéz helyzetbe kerültünk, hiszen ő rendszeresen publikált ezen a blogon, és neki is köszönhető, hogy sikerült a Tudtad blog bájos sokszínűségét megőrizni. Eddig. Mert mostanában itt a csapból is én folyok, ami nem jó, mert ez csak egy látásmód, másrészt én nagyon szeretném mások írásait is itt olvasni :-) De szerintem ezzel nem vagyok egyedül :-)

 

Szóval ha szeretnél bekapcsolódni a blogéletbe, de nem mered megtenni az első lépést, mert egyrészt nem tudsz rendszeresen publikálni, másrészt meg félsz attól, hogy a kutya nem fogja olvasni a blogodat, itt a helyed! Akkor is, ha egyszerűen csak van egy jó írásod, amit szeretnél, hogy minél többen elolvassanak, vagy csak szeretnéd néha világgá kürtölni a véleményedet, kritikádat, fájdalmadat – szintén itt a helyed! Mi lehetőséget nyújtunk mindenkinek a megjelenésre.

 

És mit kínálunk? Pénzt azt nem, mert a blog nonprofit jellegű :-) Viszont garantálni tudom, hogy sokan fogják olvasni az írásodat! Tudtad-e, hogy:

  • a Tudtad blog oldalletöltése már átlépte a HÁROMSZÁZEZRET, ami ilyen jellegű blogtól nagyon jó adat?

  • nagyon sokszor címlapra teszi egy-egy írásunkat a Propeller és a Mandiner, a két nagy hírválogató portál?

  • írásaink, mondataink megjelentek már például a Heti Válaszban, és a fidesz.hu-n is?

  • nagyon sokszor szerepelünk a blog.hu ajánlójában, de párszor már megjártuk az Index címlapot?

  • például a mi Deák-Bill lemezkritikánk volt a legolvasottabb kritika a Google tanulsága szerint? Lehet, még maga Deák Bill is olvasta :-)

 

Szóval sokan fognak olvasni, az tuti, lehet, „ott fent” is :-)

 

Az írásokat nagyon várom a droli99@gmail.com címre. Lehetőség van arra is, hogy bekerülj a Tudtad csapatba, ha tudod vállalni, hogy rendszeresen publikálsz.


Címkék: szolgálati közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr771762864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.02.18. 18:58:58

Senki nem akar csatlakozni ehhez a remek bloghoz? :) Vagy írásokat nem kapsz, Droli?

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.02.18. 21:24:22

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos: Írásokat nem kaptam még, de spamforgalmam örvendetesen megnövekedett,, gondolom, a robotok leszedik az e.mail címet a posztból :-))))))) Majd ismét csinálok belőle egy összeállítást, én nagyon jókat tudok szórakozni némelyiken :-)

süti beállítások módosítása