Skip to content


Nagy segítség, nagy dolgokban

Szerző: mememellen - 2010.06.07. 06:22

Bookmark and Share

A napokban valamelyik kereskedelmi rádión hallottam egy bejátszást. A lényeg annyi volt, hogy egy hallhatóan beteg fiú felajánlotta édesanyjával kötegyáni (Békés-megye) otthonát, hogy szívesen megosztják azt bármely, az árvíz sújtotta területről érkező emberekkel. Ahogy a srác említette, nálunk is van egy kis belvíz, de az közel sem olyan vészes.

Ne kérdezd, miért fogott meg. Lehet, egy utolsó, aljas reklámfogás, s csak valami félnótást rávettek erre az akcióra. Ha így van, szégyenletes. De, ha úgy van, ahogy a rövid bejátszásban elhangzik, akkor én szégyellem magam, hogy itt írom ezt a posztot a száraz szobámból, míg más pedig élete minden vagyonával együtt úszik, innen uszkve 300 km-re.

Nehéz jól dönteni és hinni, hisz sokszor találkozunk olyannal, hogy valaki más nyomorából akar meggazdagodni. Talán a legtisztább, ha az esti sör árán felhívjuk az adományvonalat. Igen kedves publikum, fizetett hirdetést olvashattak. A lelkiismeretemét.


Címkék: közélet társadalom adomány árvíz

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr862057423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freeeyes 2010.06.07. 09:45:00

Nem hallottam ezt a bejátszást, de valószínűleg ugyanúgy kirázott volna tőle a hideg, mint most a postod olvasva.
Minden tiszteletem a tiéd!

mememellen 2010.06.07. 12:16:16

Elsőre ugye olyan, legyen már vége, szóljon a zene reakciót vált ki, másodszorra meg, öregem, szégyellem magam.

anarcho78 2010.06.07. 18:14:17

ajánlanám a telekomos utolsó pár sorát: néhány forint a mobilszolgáltatóé, feltöltőkártyásnál 50 ft. inkább odamegyek és viszek tárgyi segítséget, mert a pénz elúszik (ez most nem szópoén volt:))

mememellen 2010.06.07. 22:17:54

És, akkor itt az adminban megjelenő mai üzi:

Drága Bloggerek! A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor hívd ezt a számot és tedd ki a blogodba ezt a felhívást.

süti beállítások módosítása